Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2011

O Μίλτος Πασχαλίδης στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου!

Ο Μίλτος Πασχαλίδης από την Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο του Φλεβάρη στην κεντρική σκηνή του «Σταυρού του Νότου».

O τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης , ξεκινάει μια σειρά εμφανίσεων στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου. Πρόκειται για μια ειδική παράσταση , η οποία στηρίζεται στο πολιτικό τραγούδι .Ο καλλιτέχνης επιλέγει να κάνει ισχυρή αναφορά στα συγχρονα κοινωνικο-πολιτικά δρώμενα, υπενθυμίζοντας... πολιτικά τραγούδια παλαιότερων δεκαετιών (Θεοδωράκης, Λοίζος, Λεοντής. Μούτσης, Θάνος Μικρούτσικος) αλλά και τραγούδια σύγχρονων τραγουδοποιών. (Τσακνής, Κατσιμίχα, Πανούσης κ. α)
Μετρώντας μια συνεπή παρουσία 16 ετών στο χώρο της δισκογραφίας και μετά από την αδιαμφισβήτητα πετυχημένη δουλειά ‘Ξένιος , η Κρήτη εντός μου ’ , επιστρέφει στη σκηνή με διάθεση ηλεκτρική και πάντα λυρική , όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει .
Έχοντας μαζί του τη νεαρή τραγουδίστρια , Φρόσω Στυλιανού , και μια παρέα εξαιρετικών μουσικών να τον πλαισιώνουν, ο Μίλτος Πασχαλίδης , αφηγείται με τον μοναδικό ερμηνευτικό του τρόπο τραγούδια διαχρονικού προβληματισμού και φυσικά μοιράζεται με το κοινό … τις ‘Κακές του Συνήθειες’.

Σταυρός του Νότου κεντρική σκηνή
Φραντζή & Θαρύπου 37 , Νέος Κόσμος

ΑΘΗΝΑ
Τηλ.210-922.69.75 & www.stn.gr

ώρα έναρξης: 10:30 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου