Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2010

Μonsieur Minimal live @ VOID dance bar (Αθήνα) 17/12/2010

Μonsieur Minimal live @ VOID dance bar
Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου στις 11:00

Tο αγαπημένο παιδί της εγχώριας εναλλακτικής σκηνής, o Monsieur Minimal, καταφτάνει στο VOID dance bar στο Γκαζι  για ενα μοναδικο  live υλικό από το νέο του album Πάστα Φλώρα, αλλά και με όλα τα τραγούδια που αγαπήσαμε απο το Lollipop.Ένα μοναδικό live, γεμάτο pop διάθεση, electronica πινελιές και ονειρικές μελωδίες!


Start @ 23.00
5 euro entrance 

O monsieur minimal διακρίθηκε μέσα από το διαγωνισμό του coca-cola sound wave με τα κομμάτια “silk” και “love is a circle” και συμμετείχε με σημαντική επιτυχία στη συλλογή της “The sound of everything” “city campers”.H μουσική του χαρακτηρίζεται από έντονα indie pop στοιχειά χωρίς να λείπουν όμως από αυτή οι electronica πινελιές .
Το περιοδικό Status, ένα απ τα πιο αναγνωρισμένα αντρικά περιοδικά στην Ελλάδα, τον προτείνει στην κατηγορία του «πρωτοεμφανιζόμενου της χρονιάς». Το «smile», ένα απ τα τραγούδια του άλμπουμ «lollipop» χρησιμοποιείται στο διαφημιστικό της μεγαλύτερης διατροφικής αλυσίδας Safeway σε Αμερική και Καναδά κι απ τη Citroen Hellas προς εξυπηρέτηση ενός διαφημιστικού κλιπ. Το αμερικανικό κανάλι MTV πρόκειται να χρησιμοποιήσει όλα τα κομμάτια του σε μια νέα τηλεοπτική εκπομπή. Η μουσική του ακούγεται από τους περισσότερους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς κατά τη διάρκεια εκπομπών, trailer και airplays.
Το κομμάτι «love story» ήταν γι αρκετές εβδομάδες στα top charts της Τουρκίας και κυκλοφόρησε σε μια από τις πιο γνωστές συλλογές της χώρας. Το γαλλογερμανικό κανάλι «Arte TV» τον κάλεσε για την παρουσίαση του άλμπουμ του. Με άπλες όμορφες μελωδίες ,γλυκά pop φωνητικά και με άριστες κριτικές , τόσο από το εσωτερικό όσο κι απ το εξωτερικό κι έχοντας στις βαλίτσες του το πρώτο του προσωπικό album που ακούει στο όνομα ”lollipop” o monsieur minimal τριγυρίζει ανά την Ελλάδα με σκοπό να αναδείξει την μουσική του και να κάνει τους ανθρώπους που τον ακούν να χαμογελούν ,να ταξιδεύουν και να ερωτεύονται μέσα από αυτή. Στη σκηνή εμφανίζεται με ένα laptop, μια κιθάρα(ηλεκτρική και ακουστική),ένα μεγαλόφωνο, και μια φωνή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου