Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2010

Θ.ΜΙΚΡΟΥΣΤΙΚΟΣ-ΧΡ.ΘΗΒΑΙΟΣ @ Μύλος Αποθήκη (18/12/2010)

ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010
ΜΥΛΟΣ ΑΠΟΘΗΚΗ
ΜΕΤΑ ΤΟ 2 ΠΡΟΣΦΑΤΑ SOLD OUT
Η kazandb παρουσιάζει τους
ΘΑΝΟ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ ΧΡΗΣΤΟ ΘΗΒΑΙΟ
''ΥΠΟ ΒΡΟΧΗΝ''


Ο ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ και Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ ανεβαίνουν στη Σκηνή του ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ για ΜΙΑ και μοναδική Εμφάνιση ΤΟ Σάββατο 18 Δεκεμβρίου
Δυο σπουδαίοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους κι επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη. Ο Θάνος Μικρούτσικος και ο Χρήστος Θηβαίος «στην ίδια πόλη υπό βροχήν», υπό μνημονίου και ακραίας οικονομικής συγκυρίας που ήρθαν να προστεθούν στην ήδη συννεφιασμένη βάρβαρη καθημερινότητα.
Δυο μουσικοί διαφορετικών γενεών συναντιούνται ξανά μετά την πρώτη τους κοινή εμφάνιση το 2002. Πιο ώριμοι, με περισσότερες επιτυχίες και τραγούδια, μετρώντας δεκάδες κοινές συναυλίες όλο το φετινό καλοκαίρι, αισθάνονται ότι έχουν ακόμα πολλά να πούνε στο κοινό που τους αγαπάει και τους αγκαλιάζει σε κάθε τους εμφάνιση.
Δυο μεγάλοι περφόρμερ, ο καθένας τους μοναδικός υπέροχος και. Ο Θάνος Μικρούτσικος κουβαλώντας ως προέκταση πια του χεριού του το πιάνο του και τους εκπληκτικούς αυτοσχεδιασμούς του συνομιλεί με τον μεγαλύτερο παραμυθά της ελληνικής μουσικής σκηνής, τον τραγουδοποιό Χρήστο Θηβαίο. Κι οι δυο μαζί στήνουν μια παράσταση που συγκινεί, μαγεύει και ταξιδεύει το κοινό. Ίσως γιατί όλοι μαζί ζούμε «στην ίδια πόλη υπό βροχήν» κι αναζητούμε το καταφύγιο της ποίησης σε μια ζωντανή μουσική παράσταση που απαιτεί τη συμμετοχή αλλά και τη
Για το πρόγραμμα έχουν επιλεγεί τραγούδια που η αγάπη του κόσμου έχει καταστήσει διαχρονικά, επιτυχίες του Χρήστου Θηβαίου αλλά και κομμάτια του Θάνου Μικρούτσικου που έχουν να ακουστούν καιρό, όπως και δουλειές άλλων συνθετών και τραγουδοποιών που ο Θάνος και ο Χρήστος εκτιμούν ιδιαίτερα και φυσικά από την παράσταση δεν θα μπορούσαν να λείψουν αποσπάσματα από το Σταυρό του Νότου, τη δουλειά του Θάνου Μικρούτσικου πάνω στον Νίκο Καββαδία όχι μόνο για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του ποιητή αλλά γιατί δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς. Αυτά ΤΑ Τραγούδια αναπόσπαστο κομμάτι πλέον της ΚΑΘΕ εμφάνισης του Θάνου Μικρούτσικου ολοκληρώνουν ΤΟ Ταξίδι απογείωσης που θα συμβεί φέτος ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ του ΜΥΛΟΥ, το ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.
Στα πνευστά ο Θύμιος Παπαδόπουλος
Στην επιμέλεια του ήχο ο Γιώργος Κορρές
Οργάνωση Παραγωγής & CRICOS Σταμάτης Στεβής


Πληροφορίες
''''Αποθήκη Μύλος
Ανδρέου Γεωργίου 56, περιοχή Σφαγεία
Οι πόρτες ανοίγουν στις: 21:00
Τηλ κρατήσεων: 2310 510081
Τιμή εισιτηρίου: 15 €
Με εισιτήριο γραμμή: http://mikroytsikosthivaios.eventbrite.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου