Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2010

Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος & Δημήτρης Σταρόβας


Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση μουσικού που προκαλεί αίσθηση στις ζωντανές του εμφανίσεις, καθώς αποτελεί μόνος του μια μπάντα!
Με πολυετείς μουσικές σπουδές, τις οποίες συνεχίζει, ο «άνθρωπος ορχήστρα» Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος παίζει μια πληθώρα μουσικών οργάνων (βιολί, τρομπόνι, μαντολίνο, φυσαρμόνικα, κιθάρες κ.α.), έχει πτυχίο Αρμονίας και έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους δημιουργού...ς και τραγουδιστές της έντεχνης και ροκ σκηνής σε live εμφανίσεις, αλλά και ηχογραφήσεις δίσκων (π.χ. Γιάννη Γιοκαρίνη, Γιάννη Κούτρα, Γιάννη Ζουγανέλη, Κίτρινα Ποδήλατα, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Σάκη Μπουλά, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Φιλ. Πλιάτσικα, Τάνια Τσανακλίδου, Διον. Τσακνή, Μίλτο Πασχαλίδη, Δημήτρη Σταρόβα, κ.α.)


Τον πολυπράγμων… «Άγαμο Θύτη» Δημήτρη Σταρόβα που το χιουμοριστικό και καλλιτεχνικό του ταλέντο κάθε φορά ξεχειλίζει με έναν μοναδικό συνδυασμό καλής μουσικής, ανατρεπτικού στίχου, σάτιρας και αυτοσαρκασμού! Κάθε του εμφάνιση παίρνει διάσταση ουσιαστικής επικοινωνιακής έκρηξης με σχόλια, τραγούδια και γέλια από την μεριά όλων. Του ίδιου, των μουσικών και του κοινού!
Οι δυο καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν την Κυριακή 3 Οκτωβρίου ‘10 στο «Αθλητικό Κέντρο Χαλάστρας» στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης ένα πρόγραμμα γεμάτο χιούμορ, σαρκασμό και πρωτοτυπία το οποίο όμως χαρακτηρίζεται από ποικίλες μουσικές επιρροές και πρωτότυπες ενορχηστρώσεις, ενώ παράλληλα περιλαμβάνει πασίγνωστες διασκευές που δίνουν παλμό και κέφι στο κοινό.

Όλοι λοιπόν στο «Αθλητικό Κέντρο Χαλάστρας» «γαμώ την καταδίκη μου…»!!!

Είσοδος ελεύθερη.

Πότε: Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010
Ώρα: 22:00 μ.μ
Πού: Αθλητικό Κέντρο Χαλάστρας (Χαλάστρα Θεσσαλονίκης)
Πόλη: Θεσσαλονίκη, Ελλάδα


ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΜΕΤΡΟ PRODUCTIONS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου