Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2010

Τσακνής - Παπαδόπουλος - Γιοκαρίνης - Lexicon Project live στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (11/9/2010)

Διονύσης Τσακνής-Λάκης Παπαδόπουλος-Γιάννης Γιοκαρίνης-Lexicon Project
Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Μια ξεχωριστή συναυλία διοργανώνει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης ,το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου. Ο Διονύσης Τσακνής, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Γιοκαρίνης και οι Lexicon Project, ενώνουν τις φωνές τους και μας προσκαλούν σε ένα ταξίδι με μουσικές που έχουμε όλοι αγαπήσει καθώς και νέους ήχους που έχουν ήδη ξεχωρίσει .
Το γεγονός του περσινού χειμώνα ήταν αντικειμενικά οι παραστάσεις του Διονύση Τσακνή με τίτλο «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ» στην Αθήνα. Ο Διονύσης μεταφέρει την μεγάλη αυτή επιτυχία στη Θεσσαλονίκη. Στο πρόγραμμα θα ακούσουμε όλες τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του Διονύση, τραγούδια δικά του αλλά και φίλων του από την κυκλοφορία του δίσκου του «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ» με τραγούδια όπως ο «Λήσταρχος Νταβέλης» και η «Βουτιά» να γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία.
Ο Λακης Παπαδοπουλος ("ΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΨΗΛΑ ΡΕΒΕΡ") είναι ο τραγουδοποιός με το αστείρευτο ταλέντο που με τις συνθέσεις και τους στίχους του έχει τροφοδοτήσει όλους τους μεγάλους τραγουδιστές αλλά και συγκροτήματα στη χώρα μας.
Ο Γιάννης Γιοκαρίνης ερμηνεύει με το δικό του μοναδικό τρόπο, τις μεγάλες επιτυχίες του, που ακόμα γράφουν ιστορία στη μουσική κάνοντας τα «παιδιά» όλων των ηλικιών να ενθουσιάζονται και να τραγουδούν.
Οι «Lexicon Project», μετά από μία ιδιαίτερα επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και όχι μόνο, υπόσχονται να χαρίσουν ένα δυνατό ποπ – ροκ πρόγραμμα με έντονες επιρροές από τα 60’s και τα 90’s. Το «Μαρία», το «Ας κάνουμε τη νύχτα μέρα» και το «Ταξίδεψε», είναι κάποια απ’ τα τραγούδια τους που έχουν ήδη ξεχωρίσει και ακούγονται στα ραδιόφωνα της πόλης. Απ’ το πρόγραμμα δε θα λείψουν και διασκευές γνωστών και αγαπημένων τραγουδιών, πάντα προσαρμοσμένες στον ήχο της μπάντας.

Πλατεία Α.Π.Θ
Ώρα έναρξης : 12.00
Είσοδος ελεύθερη
Οργάνωση - παραγωγή:MUSICOM / www.musicom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου