Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Μίλτος Πασχαλίδης το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στο «36ο Φεστιβάλ ΚΝΕ» Θεσσαλονίκης


Ο Μίλτος Πασχαλίδης το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010 στο «36ο Φεστιβάλ ΚΝΕ» στη Θεσσαλονίκη, στο πρώην στρατόπεδο «Παύλου Μελά».

Ο σπουδαίος τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης, με συνεχή και αναλλοίωτη παρουσία στα μουσικά δρώμενα στην Αθήνα, συνεχίζει την περιοδεία του σε πόλεις της Ελλάδας κάνοντας μια ακόμη στάση.
Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, θα εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη, στο πρώην στρατόπεδο «Παύλου Μελά», μεταξύ Σταυρούπολης και Πολίχνης.
Ο Μίλτος Πασχαλίδης συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια προσωπικής δισκογραφικής πορείας και με το νέο του άλμπουμ «Ξένιος – Η Κρήτη Εντός Μου» δίνει για ακόμη μια φορά το στίγμα του βιωματικού καλλιτέχνη, αποδίδοντας φόρο τιμής στα 16 χρόνια παραμονής του στο Νησί.
Ήδη, πολλά από τα καινούρια του τραγούδια παίζονται στο ραδιόφωνο, ο «Ξένιος», η «Παρουσία», το «Δεν πίνω μονάχος» στην νεα του εκδοχή- παρέα με τον Χρήστο Θηβαίο, τα «Παλιά καλοκαίρια» του Χάρη και Πάνου ενορχηστρωμένα απ’ τον Θάνο Μικρούτσικο, καθώς και η συνεργασία του με τον Ψαραντώνη στο παραδοσιακό «Όσο βαρούν τα σίδερα».
Το νέο μουσικό του εγχείρημα είναι αφιερωμένο στη Κρήτη, μέσω της βιωματικής του διαδικασίας.
«Αν τα 16 χρόνια της ζωής μου στο Νησί ήταν ταινία, το υλικό αυτό θα αποτελούσε σίγουρα το soundtrack», αναφέρει ο ίδιος.
Η σφραγίδα του Θύμιου Παπαδόπουλου στην ενορχήστρωση των κομματιών συμπληρώνει το καθαρό, μεστό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Μαζί του:
Ο Νίκος Παπαναστασίου στο ακορντεόν,
Ο Αντρέας Αρβανίτης στη λύρα και στο λαούτο,
Ο Νίκος Καρατζάς στα κρουστά τύμπανα,
Ο Κώστας Κωνσταντίνου στο κόντρα μπάσο.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Έναρξης: Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010
Ώρα: 21.00
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη, στο πρώην στρατόπεδο «Παύλου Μελά» Λαγκαδά
Πόλη: Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου