Κυριακή, 15 Αυγούστου 2010

Ν.ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ, Ν.ΖΙΩΓΑΛΑΣ, Μ.ΦΑΜΕΛΛΟΣ στο Φεστιβάλ "ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ κ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ"


Η Κίνηση για Αποκατάσταση και Προαγωγή της Ψυχικής Υγείας (ΚΑΠΨΥ), θα διοργανώσει Φεστιβάλ "ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ".
Το προγραμματιζόμενο φεστιβάλ αποτελεί το πρώτο στο είδος του πολυδιάστατο Πολιτιστικό γεγονός στη Κύπρο, κάτι που σε άλλες χώρες αποτελεί θεσμό.
Κοντά μας σε αυτή την προσπάθεια θα είναι οι:
ΝΙΚΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ, ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ και ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΑΜΕΛΛΟΣ.
Οι τρείς τραγουδοποιοί φίλοι καλοί από τα παλιά, κατάφεραν να αξιοποιήσουν τη μοναδική χημεία που τους συνδέει, δημιουργώντας τον χειμώνα που μας πέρασε ένα από τα πιό επιτυχημένα και παρεϊστικα μουσικά προγράμματα, γεμάτο αμεσότητα και μουσική γενναιοδωρία.

Οι δυόμιση ώρες της καλοκαιρινής συναυλίας, είναι γεμάτες από τραγούδια που αγαπήσαμε και ακόμα αγαπάμε.
Ποίος δεν έχει σιγοτραγουδήσει το "Να με προσέχεις", το "Πάρε με απόψε πάρε με", το "Η Ευτυχία είναι αυτό", ποιός δεν έχει περάσε τα καλοκαίρια του με το "Θάλασσα μου σκοτείνή", το "Σαν σταρ του σινεμά", το "Ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι"?

Οι τρεις τραγουδοποιοί αναμειγνύονται μοναδικά σε ανατραπτικές ερμεινίες όπου τα τραγούδια, οι φωνές, τα σολαρίσματα, η δύση, η ανατολή, η παράδοση, η ηλεκτρική κιθάρα, το νταούλι, το μαντολίνο, το παρελθόν και το παρόν μπλέκονται και δημιουργούν την αίσθηση της γιορτής.

Ημερομηνία: Τρίτη, 31 Αυγούστου 2010
Ώρα: 9:00 μ.μ.
Τοποθεσία: Πολιτιστικό Κέντρο " Το Σκαλι" στην Αγλαντζιά

Εισιτήρια θα προπωλούνται στο Puplic ( The Mall) στην Λευκωσία, προς 25ευρώ.

Το Φεστιβάλ στηρίζουν Ο Δήμος Αγλαντζιάς και οι Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου