Πέμπτη, 15 Ιουλίου 2010

ΠΥΞ - ΛΑΞ: REUNION ΓΙΑ 5 SHOWS...

Όπως, από την περασμένη Πέμπτη 8 Ιουλίου, πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει και ο ίδιος ο Φίλιππος Πλιάτσικας μας επιβεβαίωσε, οι Πυξ-Λαξ επανασυνδέονται ΜΟΝΟ για 5 μεγάλες συναυλίες το καλοκαίρι του 2011.

Για του λόγου το αληθές, σήμερα, Τρίτη 13 Ιουλίου, στις 13.00 και παρουσία πλήθους δημοσιογράφων στο Terra Vibe Park, οι εναπομείναντες Πυξ-Λαξ, παραχώρησαν σχετική συνέντευξη Τύπου, αποκαλύπτοντας ό,τι με αφετηρία το Ολυμπιακό Στάδιο, την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011, οι παλιοί φίλοι ξανασυναντιούνται στη σκηνή, για να προσφέρουν μια πολυαναμενόμενη εμπειρία. Γιατί, "οι παλιές αγάπες" δεν χάνονται, ακόμη κι αν δεν μιλάμε πια γι' αυτές...!!!

Και σήμερα ήταν όλοι εκεί, μαζί με τους Φίλιππο Πλιάτσικα και Μπάμπη Στόκα και οι Παναγιώτης Σπυρόπουλος (Κιθάρα), Νίκος Γιαννάτος (Μπάσο), Γιώργος Γιαννόπουλος (Τύμπανα), Άλκης Παπαδόπουλος (Πιάνο) και Δήμητρα Καραμπεροπούλου (Ακορντεόν), που από την αρχή βρέθηκαν δίπλα στο συγκρότημα.

Μονάχα ένας έλειπε... Η ψυχή τους... Ο Μάνος...

Ο Μάνος Ξυδούς, ιδέα του οποίου, όπως ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου, ήταν αυτά τα 5 ΜΟΝΑΔΙΚΑ shows, την οποία είχε εμπιστευτεί στον Νίκο Λώρη, βασικό συνεργάτη των Πυξ-Λαξ επί 8 ολόκληρα χρόνια (1995 - 2003) και ιδιοκτήτη της Didi Music - Big Star Promotion. Μια ιδέα, που πριν έναν χρόνο περίπου, άρχισαν να σκέφτονται σοβαρά και εκεί, γύρω στο Πάσχα του 2010, την μοιράστηκαν και με τους Φίλιππο Πλιάτσικα και Μπάμπη Στόκα.

"Δυστυχώς, όμως, ο Μάνος δεν θα είναι κοντά μας για να δει το δημιούργημά του ξανά στη σκηνή, να βάζει φωτιές με τις θρυλικές μουσικές του! Γι' αυτό, οι συναυλίες αυτές θα είναι αφιερωμένες στη μνήμη του..." δήλωσαν.Έτσι, λοιπόν, συνέβη και έξι χρόνια μετά τη διάλυσή τους, οι Πυξ-Λαξ αποφάσισαν να έρθουν και πάλι κοντά στους χιλιάδες οπαδούς τους, για πέντε μόνο συναυλίες στην Ελλάδα, σε πέντε μεγάλες πόλεις. Με αυτόν τον τρόπο, το συγκρότημα θέλησε να ξαναβρεθεί και πάλι μαζί, αλλά και να συναντηθεί ξανά με το κοινό του, το οποίο τους ακολουθούσε πιστά και σιωπηλά, όλα τα χρόνια της απουσίας του.

Ραντεβού, λοιπόν, με τους Πυξ-Λαξ στο Ολυμπιακό Στάδιο το καλοκαίρι του 2011, την Τετάρτη 13 Ιουλίου, για να ξανανιώσουμε ζωντανοί, να θυμηθούμε, να μοιραστούμε και να ανακαλύψουμε ξανά όλα όσα μας ενώνουν και μας κάνουν πιο δυνατούς...!!!

e-rock.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου