Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010

OI MΟΥΣ.ΙΧΝΗΛΑΤΕΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΗΝ ΑΦΗΣΣΟ (24/7/2010)

Στα χνάρια της μουσικής οι «Ιχνηλάτες» στο Αργοναυτικό πάρκο Αφήσσου
Το Σάββατο 24 Ιουλίου στη μεγαλύτερη νύχτα του Καλοκαιριού
Με δεδομένη την δυναμικότητα του χώρου και την «ιστορία» του οι Ιχνηλάτες πιάνουν λιμάνι στο Αργοναυτικό Πάρκο της Αφήσουν και κάνουν την δική τους «μουσική απόβαση» με δικά τους τραγούδια αλλά και αγαπημένες διασκευές άλλων αγαπημένων ερμηνευτών
Οι Μουσ. Ιχνηλάτες ξεκίνησαν δειλά τα βήματά τους πριν οκτώ... χρόνια ενώ με την σημερινή σύνθεση είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια.
Στην πορεία τους (όπως όλα τα γκρουπ) έτυχαν αρκετών δυσκολιών αλλά ήταν μια καλή ευκαιρία να δοκιμαστούν στα δύσκολα και καλλιτεχνικά και φιλικά.
Σημαντικές στιγμές στην ζωή του γκρουπ είναι η κυκλοφορία της πρώτης τους δουλειάς «Είμαι ό,τι δεν είμαι» που βρέθηκε στις προθήκες των δισκοπωλείων την πρωταπριλιά του 2009, η σύμπραξη τους με τον αγαπημένο τους ερμηνευτή Μίλτο Πασχαλίδη επίσης στα τέλη του ίδιου μήνα στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου και τα ανοίγματα μεγάλων καλοκαιρινών συναυλιών όπως του Σωκ. Μάλαμα στο «Φράγμα Παναγιώτικο» και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας Βόλου.
Είναι το μοναδικό γκρουπ στο Βόλο που κατάφερε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να ολοκληρώσει επιτυχημένα σεζόν (Οκτώβριος-Μαΐος) στο Hayatt live stage. Ενώ οι προσπάθειες τους έχουν ολοκληρωθεί και ετοιμάζετε η κυκλοφορία της δεύτερης δουλειάς τους το ερχόμενο Φθινόπωρο.
Μουσικοί Ιχνηλάτες είναι ο Νίκος Μεργιαλής στο τραγούδι την σύνθεση και τους στίχους του γκρουπ, ο Δημήτρης Νάσιος ηλεκτρική κιθάρα, η Αντζελα Μπατίστα στο βιολί, ο Νέστορας Κόκκαλης στα τύμπανα, ο Νίκος Βαϊου στο μπάσσο και ο Χάρης Κεχαΐδης στα πλήκτρα.
Η παραγωγή είναι της level productions και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν στο τηλ. 24210.77433.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου