Κυριακή, 4 Ιουλίου 2010

ΕΝΕΔΡΑ… LIVE! ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ

ΕΝΕΔΡΑ… LIVE!
(ΟΧΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ αλλά)
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥΛΙΟΥ!!!
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ


Πως μπορούν να συγκεραστούν θρύλοι όπως ο John Lennon, κλασικές λατρείες όπως οι Midnight Oil, δραματικά νανουρίσματα όπως εκείνα της Nancy Sinatra, «έντεχνες» διαθέσεις με rock αλήθειες, λέξεις πάθους στα αγγλικά με ελληνόφωνους urban σπαραγμούς, πόνοι και ίαση μαζί; Μόνο αν βιώσεις την εμπειρία του να απολαύσεις την από ψυχής live performance του σχήματος ΕΝΕΔΡΑ θα το συνειδητοποιήσεις. Και θα τους χειροκροτήσεις γαληνεμένος κάποια από τις ΔΕΥΤΕΡΕΣ του ΙΟΥΛΙΟΥ στο CAMELOT live-cafe.
………………………………………………………………………….
Δύο παλάμες κρατούν τον ρυθμό, καθώς πέφτουν πάνω σε μεμβράνες ταξιδεμένες σε μέρη όπου βασιλεύει ο αντίλαλος. Στις έξι χορδές κυλάει πότε η χαρμολύπη, πότε η αισιοδοξία, κάπου-κάπου μια γλυκιά χαρά. Και η φωνή ξεπηδά από στήθη που η καρδιά χτυπά δυνατά, θαρραλέα. Αβίαστα απογειώνει, σε πηγαινοφέρνει, σε κερνά χαμόγελα. Δεν είναι άπιαστο το όνειρο. Στο CAMELOT live-cafe σου έχει στήσει ενέδρα. ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ του ΙΟΥΛΙΟΥ έτσι και τώρα.
……………………………………………………..
Ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ υπέροχο σχήμα, με μια γυναικεία φωνή που φτάνει ως μέσα σου. Ελληνόφωνο και αγγλόφωνο "σκεπτόμενο" rock. Οι ΕΝΕΔΡΑ παρουσιάζουν τόσο δικό τους υλικό, όσο και αγαπημένες διασκευές. ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΟΥΜΕ!
……………………………………………..
Dj set by ΠΑΝΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ (classic-update-post ROCK)
…………………………………………………………………….
ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
DOORS OPEN: 20:30
LIVE START: 21:30
CAMELOT live- café, ΓΚΥΖΗ+ΡΑΓΚΑΒΗ 61
(50 μέτρα από την πλατεία Γκύζη. Απέναντι από το μαγαζί κάνει στάση το 021 με αφετηρία την Κάνιγγος. Τηλ: 211.014.99.79)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου