Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010

Άγρια Κύματα - live studio (demo) download


Τα Άγρια Κύματα δημιουργήθηκαν απο τον Steven και τον Βαγγέλη Τσαούση στα μέσα του 2009. Μαζί είχαν προϋπάρξει, καθώς παίζανε και σε διάφορες ροκ μπάντες, με ξενόφωνο και αμιγώς ελληνικό στίχο και με διαφορετικές επιρροές περισσότερο απο την metal, hard rock σκηνή.
Αλλάξανε πλεύση και αποφάσισαν να ασχοληθούν με την ανεξάρτητη ελληνική ροκ σκηνή, πράγμα που ήθελαν χρόνια να κάνουν αλλα δεν υπήρχαν μουσικοί να στηρίξουν την προσπάθεια.
Ερχόμενος στο σχήμα ο Λαέρτης Τόσκα έδωσε ταυτότητα με το πηγαίο ταλέντο του στις κιθάρες και άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά μια δυναμική και καθαρόαιμη ελληνική ροκ μπάντα. Στις αρχές αυτό το τρίο ονομάστηκε D.N.A.. Πρόβαραν ακατάπαυστα και αναζητούσαν και άλλους μουσικούς. Ενώ περάσανε μερικοί μουσικοί απο το σχήμα, καταλήξανε στον Χρήστο Μανουσόπουλο, που με το μπάσο του και την όρεξή του για δουλειά, πρόσθεσε στο σχήμα την ιδιομορφία του ελληνικού ανεξάρτητου ήχου.
Έτσι γεννήθηκαν τα Άγρια Κύματα. Με αυτή την σύνθεση ξεκινήσανε αρχές του 2010 να δίνουν live εμφανίσεις σε διάφορα rock clubs της Αθήνας όπως το Lazy club και το Glam bar, διασκευάζοντας ελληνικά ροκ κομμάτια και παρουσιάζοντας παράλληλα και δικό τους υλικό.
Κατά καιρούς πέρασαν από το σχήμα:
Κώστας Ποταμιάς (κιθάρα)
Βάσω Μυστιλίδου (βιολί)
Θοδωρής Σάσσαρης (κιθάρα).
www.myspace.com/agriakymata

Κατεβάστε το demo από τα Άγρια Κύματα μέσα από το RockJukeBox.gr εδώ:
http://www.rockjukebox.gr/node/177

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου