Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

LEXICON PROJECT Joanna Drigo & Ισμήνη Πεπέ στην «Τεχνόπολις» του δήμου Αθηναίων


Μες την καρδιά του καλοκαιριού και ενώ η θερμοκρασία έχει χτυπήσει κόκκινο, οι Lexicon Project, η Joanna Drigo και η Ισμήνη Πεπέ πηγαίνουν «Διακοπές στο Γκάζι»!
Θα εμφανιστούν την Πέμπτη 22 Ιουλίου στην «Τεχνόπολις» του δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο της 10ήμερης σειράς εκδηλώσεων που διοργανώνει φιλοξενώντας σχήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.
Οι «Lexicon Project», μετά την παρουσίαση του πρώτου τους ομώνυμου album, ανεβαίνουν στη σκηνή της «Τεχνόπολις» και υπόσχονται να χαρίσουν ένα δυνατό ποπ – ροκ πρόγραμμα με έντονες επιρροές από τα 60’s και τα 90’s.
Το «Μαρία», το «Ας κάνουμε τη νύχτα μέρα» και το «Ταξίδεψε», είναι κάποια απ’ τα τραγούδια τους που έχουν ήδη ξεχωρίσει και ακούγονται στα ραδιόφωνα της πόλης.
Απ’ το πρόγραμμα δε θα λείψουν και διασκευές γνωστών και αγαπημένων τραγουδιών, πάντα προσαρμοσμένες στον ήχο της μπάντας.
Η Joanna Drigo, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει ήδη καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις του μουσικόφιλου κοινού.
Ξεχώρισε απ’ την πρώτη της δισκογραφική δουλειά, με τίτλο «Κάποιες ώρες γεννιούνται τα όνειρα», η οποία είχε την υπογραφή του Φίλιππου Πλιάτσικα.
Τραγούδια που έχουμε ήδη ξεχωρίσει είναι το «Βίκυ», «Αλλεργία στις δεσμεύσεις» και το «Rises up».
Τη μουσική, άλλοτε περισσότερο μελωδική και άλλοτε πιο ηλεκτρική, καθώς και τα λόγια υπογράφει η ίδια.
Την Ισμήνη την γνώρισαν, καταρχήν, όλοι οι fans του Λάκη Παπαδόπουλου και του Γιάννη Γιοκαρίνη όταν την έβλεπαν να τραγουδά στο σχήμα τους στο Σταυρό του Νότου και στο Rodeo.
Κατόπιν, από τον Ιούλιο πέρυσι, τη γνώρισαν περισσότεροι, από τη κυκλοφορία της προσωπικής της δουλειάς, «Κάπως Έτσι», σε παραγωγή του Λάκη και με συμμετοχή του στο τραγούδι «Μίλα Σιγά».
Η Ισμήνη πραγματοποιεί πλέον τις προσωπικές της εμφανίσεις, παίζοντας τα κομμάτια του άλμπουμ της αλλά και αγαπημένες διασκευές!
Οι νεαροί καλλιτέχνες παίρνουν όπλο τα τραγούδια τους και με αστείρευτη ενέργεια, πάθος και ανεξάντλητο κέφι, τραγουδούν για τη «Μαρία», τη «Βίκυ» και υπόσχονται να «γεμίσουν φως το καλοκαίρι» στο Γκάζι.
Ελάτε να «δροσιστούμε» παρέα…..

Είσοδος Ελεύθερη

Έναρξη: Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010
Ώρα: 9:00 μ.μ
Τοποθεσία: «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ» Πειραιώς 100, Γκάζι
Πόλη: Αθήνα, Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου