Κυριακή, 11 Ιουλίου 2010

Διάφανα Κρίνα Η Επιστροφή


Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος & ένας μήνας περίπου.. που τέλειωσε η ιστορία των Διάφανων Κρίνων σαν μπάντα, αλλά η ιστορία τους συνεχίζετε με τα κομμάτια τους που μας έχουν αφήσει για κληρονομιά.
Η ιστορία των Διάφανων Κρίνων σαν όλες τις ιστορίες κρύβει πόθους & μνήμες από πρόσωπα & γεγονότα που αν & τα κατάπιε η δίνη του δρεπανοφόρου χρόνου αυτά καταστερίστηκαν στον ουρανό τον αναμνήσεων που καμιά φορά ατενίζει τι ψυχή μας..
Όμως τα Διάφανα Κρίνα δεν είναι εύπεπτο συγκρότημα, το αντίθετο μάλιστα είναι γροθιά στο στομάχι, κάθε τους μελωδία τους είναι ένα σφυροκόπημα ακραίων συναισθημάτων ..
Κάθε στίχος τους είναι ένας μικρός θάνατος & κάθε τους τραγούδι είναι ευθεία μετωπική σύγκρουση με την ίδια τι ζωή.
Τα Κρίνα δεν θα σου χαριστούν θα σε συντρίψουν με το πιο ανήλεο τρόπο που μπορείς να φανταστείς θα σε φέρουν αντιμέτωπο με τους μεγαλύτερους φόβους & της ενοχές σου.
Θα ξεθάψουν κάθε πόνο που κρατάς βαθιά κρυμμένο & δεν αφήνεις να ανασάνει ..
Θα σε φέρει αντιμέτωπο με τον ίδιο σου τον εαυτό.
Και μόνο αν τα καταφέρεις να επιβιώσεις αυτή τι μαρτυρική σύγκρουση θα μπορέσεις να απολαύσεις αυτό που έπεται στη συνέχεια.
Μόνο τότε θα καταφέρει η ψυχεδελική μελωδία να ρεύση πάνω στις πληγές σου & να τις απαλύνει με τις απαράμιλλες ιαματικές τις ιδιότητες.
Μόνο τότε θα συμφιλιωθείς με τους φόβου σου, μόνο τότε θα λυτρωθείς & από ‘κει & έπειτα θα εθιστείς στην ψυχοσωματική γιατρειά της μουσικής τους.
Και θα σου είναι πλέων δύσκολο να απεξαρτηθείς.. γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερο ναρκωτικό από την ίδια την ζωή.
Και τα Διάφανα Κρίνα είναι αυτό ακριβός τρόπος ζωής !!!
Η ιστορία των Κρίνων σαν Κρίνα μπορεί να τέλειωσε αλλά 4 από τα μέλη της μπάντας θα συνεχίσουν να μας ταξιδεύουν.. σε άλλους Μαγικούς Περίπατους με συντροφιά την μουσική τους ..
Το όνομα τους πλέων θα είναι GoodBye Blue Sky....
Τα παιδιά όλο αυτό το διάστημα έκαναν πρόβες & από το χειμώνα που μας έρχεται "2010-2011" θα είναι & πάλι πάνω στην σκηνή για να μας διηγηθούν καινούργιες ιστορίες & να μας επιδείξουν καινούργια οικοδομήματα ..

Αυτά προς το παρών από μένα, σε λίγο καιρό θα έχω να σας πω πολλά περισσότερα για την πορεία του συγκροτήματος, για αυτό εσείς παραμείνετε συντονισμένοι εδώ για νεότερα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου