Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010

Ο Μίλτος Πασχαλίδης σε Καλαμπάκα και Βόλο


Ο σπουδαίος τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης, με συνεχή και αναλλοίωτη παρουσία στα μουσικά δρώμενα στην Αθήνα, συνεχίζει την περιοδεία του σε πόλεις της Ελλάδας κάνοντας δύο ακόμη στάσεις.
Την Τετάρτη 14 Ιουλίου, θα εμφανιστεί στη μουσική σκηνή «Αέρινο», στην Καλαμπάκα και την Πέμπτη 15 Ιουλίου στον Μουσικό Κήπο Λυχνάρι.
Ο Μίλτος Πασχαλίδης συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια προσωπικής δισκογραφικής πορείας και με το νέο του άλμπουμ «Ξένιος – Η Κρήτη Εντός Μου» δίνει για ακόμη μια φορά το στίγμα του βιωματικού καλλιτέχνη, αποδίδοντας φόρο τιμής στα 16 χρόνια παραμονής του στο Νησί.
Ήδη, πολλά από τα καινούρια του τραγούδια παίζονται στο ραδιόφωνο, ο «Ξένιος», η «Παρουσία», το «Δεν πίνω μονάχος» στην νεα του εκδοχή- παρέα με τον Χρήστο Θηβαίο, τα «Παλιά καλοκαίρια» του Χάρη και Πάνου ενορχηστρωμένα απ’ τον Θάνο Μικρούτσικο, καθώς και η συνεργασία του με τον Ψαραντώνη στο παραδοσιακό «Όσο βαρούν τα σίδερα». Το νέο μουσικό του εγχείρημα είναι αφιερωμένο στη Κρήτη, μέσω της βιωματικής του διαδικασίας.
«Αν τα 16 χρόνια της ζωής μου στο Νησί ήταν ταινία, το υλικό αυτό θα αποτελούσε σίγουρα το soundtrack», αναφέρει ο ίδιος.
Η σφραγίδα του Θύμιου Παπαδόπουλου στην ενορχήστρωση των κομματιών συμπληρώνει το καθαρό, μεστό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Μαζί του:
Ο Θύμιος Παπαδόπουλος στα πνευστά,
Και ο Στέλιος Κάτσαρης στο πιάνο.

Έναρξη: Τετάρτη, 14 Ιουλίου 2010
Ώρα: 10:00 μ.μ.
Λήξη: Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010
Τοποθεσία: Mουσική σκηνή «Αέρινο» / Μουσικός Κήπος Λυχνάρι
Οδός: Πατριάρχου Δημητρίου 35, Καλαμπάκα / Αγρια Βολου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου