Σάββατο, 31 Ιουλίου 2010

2o ROCK FESTIVAL Μ.Ο.Ν.Φ. & "bro JET" 31/7/2010

ΕΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ! μια ΠΑΡΑΓΩΓΗ της bro JET & musicStage.gr 2ο ROCK ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ Ν. ΦΩΚΑΙΑΣ

Ο Μοτοσυκλετιστικός Σύλλογος Ν. Φώκαιας Χαλκιδικής και η "bro JET" productions διοργανώνουν το 2ο ROCK FESTIVAL στην παραλία Νέας Φώκαιας το Σάββατο 31 Ιουλίου σ' ένα πάρτυ δίχως σταματημό! Η προσέλευση του κοινού θα είναι δυνατή από τις 21:30 και 4 γνωστά και μεγάλα συγκροτήματα θα δώσ......ουν νόημα και ρυθμό στην καλοκαιρινή βραδιά!
Οι DE FACTO, BREATHLESS, A KAPELA και SKELTERS με τις μουσικές τους και τους ρυθμούς τους θα κρατήσουν το κοινό σε επαγρύπνηση ως το καλωσόρισμα του ήλιου! Η είσοδος ελεύθερη για το κοινό και οι ψησταριές με τα σουβλάκια και τα σουτζουκάκια θα χτυπήσουν κόκκινο!
ROCK, ΜΠΥΡΑ & ΘΑΛΑΣΣΑ!
Ένα πάρτι για μεγάλες αντοχές!
4 BAND's με μεγάλο ποιοτικό ρυθμικό play list!

DE FACTO:
Μια πασίγνωστη μπάντα σ’ όλο το Ελληνικό κοινό και όχι μόνο! Με ήδη 4 δισκογραφικές δουλειές στο ενεργητικό της. Δυο από αυτές τις παραγωγές πραγματοποιήθηκαν από την LEGEND. Από τις πιο επιτυχημένες Ελληνικές μπάντες με τους fun της να αυξάνονται ολοένα και περισσότερο. Φέτος ξαναμπήκαν στο στούντιο κι ετοιμάζουν τη νέα τους δισκογραφική δουλειά. Στις 17/02/2010 υπέγραψαν συμβόλαιο με την “bro JET” κι από τότε ανήκουν στο δυναμικό της.
BREATHLESS:
Με δασκάλους τους Elvis Presley, Chuck Berry κι αμέτρητους άλλους μας ταξιδεύουν σε μια πρωτόγνωρη Live εμπειρία! Η ενεργητικότητα και το κέφι τους προκαλεί το κοινό σε ξέφρενες χορευτικές επιδόσεις αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά πως το καλύτερο αγχολυτικό είναι ο χορός! Απρόσμενη επίσης επιτυχία σε Ελλάδα και εξωτερικό γνωρίζει το πρώτο άλμπουμ τους! And the Bop Won’t Stop. Στην “bro JET” υπέγραψαν στις 5 Μαΐου του 2010.
A KAPELA:
Μια νεανικότατη και πολλά υποσχόμενη μπάντα με ειδικά επιλεκτικό ποιοτικό ρεπερτόριο από τον Ελληνικό και τον ξένο χώρο της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Οι επιτυχίες τους σε φεστιβάλ διαγωνισμών νέων σχημάτων και οι εμφανίσεις τους σε τηλεοπτικά (ΑΝΤ1 κ.α.) και ραδιοφωνικά κανάλια της χώρας μας είναι μόνο η αρχή! Φέτος μπαίνουν στο στούντιο για την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά. Με την “bro JET” επισημοποιήθηκε η συνεργασία τους ενυπόγραφα στις 31/01/2010.
THE SKELTERS:
Η σύγχρονη Rock n’ Roll μπάντα (αγγλόφωνος στίχος) με τις αμέτρητες παρουσιάσεις σε τηλεοπτικά κανάλια και συμμετοχή σε παραπάνω από 1000 συναυλίες! Το show που προσφέρουν στο κοινό και οι απεριόριστες φωνητικές τους ικανότητες τα κύρια χαρακτηριστικά τους! Ήδη έχουν στο ενεργητικό τους μια δισκογραφική δουλειά. Η συνεργασία των “THE SKELTERS” με την “bro JET” υπογράφηκε στις 14/03/2010.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου