Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010

Ο Μίλτος Πασχαλίδης σε Σητεία Κρήτης και Ηράκλειο Κρήτης 25 & 26/7/2010

Ο Μίλτος Πασχαλίδης
Σε Σητεία Κρήτης
και
Ηράκλειο Κρήτης (Αβδού Πεδιάδος)


Ο σπουδαίος τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης, με συνεχή και αναλλοίωτη παρουσία στα μουσικά δρώμενα στην Αθήνα, συνεχίζει την περιοδεία του σε πόλεις της Ελλάδας κάνοντας δύο ακόμη στάσεις. Την Κυριακή 25 Ιουλίου θα εμφανιστεί στον «Κουρσάρο cafe», στην Σητεία Κρήτης. Τη Δευτέρα 26 Ιουλίου, στα πλαίσια των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αβδού θα εμφανιστεί στο «Χώρο Πολιτιστικών Εκδηλώσεων» , στο Ηράκλειο Κρήτης..
Ο Μίλτος Πασχαλίδης συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια προσωπικής δισκογραφικής πορείας και με το νέο του άλμπουμ «Ξένιος – Η Κρήτη Εντός Μου» δίνει για ακόμη μια φορά το στίγμα του βιωματικού καλλιτέχνη, αποδίδοντας φόρο τιμής στα 16 χρόνια παραμονής του στο Νησί.
Ήδη, πολλά από τα καινούρια του τραγούδια παίζονται στο ραδιόφωνο, ο «Ξένιος», η «Παρουσία», το «Δεν πίνω μονάχος» στην νεα του εκδοχή- παρέα με τον Χρήστο Θηβαίο, τα «Παλιά καλοκαίρια» του Χάρη και Πάνου ενορχηστρωμένα απ’ τον Θάνο Μικρούτσικο, καθώς και η συνεργασία του με τον Ψαραντώνη στο παραδοσιακό «Όσο βαρούν τα σίδερα». Το νέο μουσικό του εγχείρημα είναι αφιερωμένο στη Κρήτη, μέσω της βιωματικής του διαδικασίας. «Αν τα 16 χρόνια της ζωής μου στο Νησί ήταν ταινία, το υλικό αυτό θα αποτελούσε σίγουρα το soundtrack», αναφέρει ο ίδιος. Η σφραγίδα του Θύμιου Παπαδόπουλου στην ενορχήστρωση των κομματιών συμπληρώνει το καθαρό, μεστό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Ώρα έναρξης : 21.30 ,Τιμή εισιτηρίου : 15 Ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου