Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2010

Ελεωνόρα Ζουγανέλη Δήμος Αναστασιάδης Live 2010


ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!
ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΑΡΤΥ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ

Και έτσι ακριβώς είναι.
Ένα πάρτυ χωρίς προηγούμενο.
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Δήμος Αναστασιάδης έπαιξαν χωρίς κανόνες και κέρδισαν το στοίχημα που έβαλαν με τους εαυτούς τους και με το κοινό.
Δεν έκαναν απλά την έκπληξη, αλλά κατάφεραν να συζητιούνται και να αποτελούν την πιο εναλλακτική και ταυτόχρονα fun πρόταση της φετινής σαιζόν.
Ο «Σταυρός του Νότου Plus» γέμιζε ασφυκτικά από τα μέσα του Οκτώβρη που ξεκίνησε το πρόγραμμα μέχρι και το Πάσχα.
Γέμιζε ασφυκτικά από τους φίλους του καλού τραγουδιού που έκαναν το συγκεκριμένο πρόγραμμα να αποτελεί το πιο διαδεδομένο μυστικό της χρονιάς.
Είναι ελπιδοφόρο για το ελληνικό τραγούδι, δύο νέοι καλλιτέχνες να ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα πρόγραμμα με απόλυτο σεβασμό και κεντρικό του άξονα τον κόσμο και να επιβραβεύονται γι αυτό.
Καθοριστικός για την επιτυχία και ο ρόλος που έπαιξε η σκηνοθεσία της Ελένης Γκασούκα, αλλά και η επιμέλεια και η ενορχήστρωση του προγράμματος που έγινε από τον Γιώργο Ζαχαρίου.
Στο πλευρό των αμέτρητων φίλων τους και πλήθος επωνύμων, ηθοποιών και τραγουδιστών που διασκέδασαν, στήριξαν και απέδειξαν έμπρακτα την υποστήριξή τους.
Το πάρτυ όμως δεν σταματάει εδώ.
Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Δήμος Αναστασιάδης από τα μέσα Ιουνίου ξεκινούν το συναυλιακό τους ταξίδι σε ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ

ΙΟΥΛΙΟΣ

4 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΒΕΡΟΙΑ

5 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

19 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΑΘΗΝΑ-ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ

29 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΝΕΣΤΟΡΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

30 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΑΡΔΑΣ

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ - ΔΡΑΜΑ

8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ - ΤΗΝΟΣ

12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ - ΣΑΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου