Τετάρτη, 2 Ιουνίου 2010

ΟΙ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΚΤΟ


ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 ΟΙ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΣΤΟ CACTUS CAFE( Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 40) ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ LIVE ME ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΗΧΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ROCK AΠO TA 60'S ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΗΧΟΓΡΑΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΙΤΛΟ "Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΗ".

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡH

Έναρξη: Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2010
Ώρα: 10:30 μ.μ.
Τοποθεσία: CACTUS CAFE
Οδός: Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 40

1 σχόλιο:

 1. Προς το Blog σας
  Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
  Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
  Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
  Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
  www.ksipnistere.blogspot.com

  www.ksipnistere.gr
  Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή