Τετάρτη, 5 Μαΐου 2010

ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ live στο GLAM BAR


Σήμερα οι «ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ», είναι ένα μίγμα ηλικιών, προσωπικοτήτων, μουσικών ακουσμάτων και ιδεών που -ευτυχώς- λειτουργεί με δημιουργικό τρόπο, συνθέτοντας μουσικά κομμάτια σε ύφος pop-rock με ελληνικό στίχο και διασκευάζοντας επιλογές από την ελληνική και διεθνή σκηνή.
Μετά από μια πολυετή διαδρομή και συναυλίες σε μέρη όπως το ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ, το θρυλικό ΚΥΤΤΑΡΟ, αλλά και μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα, έφτασε η ώρα για την πρώτη «γυάλινη» δισκογραφική δουλειά που κυκλοφορεί από τον Οκτώβρη του 2009 με τίτλο «Μια ήσυχη ζωή», έχοντας ως ξεχωριστή πινελιά τη συμμετοχή του γνωστού στιχουργού Γιάννη Καλπούζου σε δύο τραγούδια.

«Για τον κάθε ένα από εμάς ο Γυάλινος Κόσμος σημαίνει κάτι διαφορετικό, για όλους όμως είναι τρόπος ζωής και έκφρασης, τόσο μέσα από τη μουσική, όσο και μέσα από την ιδιαίτερη κουλτούρα που ξεδιπλώνεται σε κάθε συνάντησή μας».

Οι ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ είναι:
Παύλος Ρεμπής - φωνητικά,
Τάσος Σδρένιας - κιθάρα,
Βασίλης Τσιμιδάκης - μπάσο,
Τάσος Ψυχογυιόπουλος - πλήκτρα,
Βασίλης Κούκουτσας - τύμπανα.

Συμμετέχει η Δανάη Σγουροπούλου


http://www.myspace.com/gialinoskosmosband

http://www.facebook.com/pages/GYALINOS-KOSMOS/10370809173

http://www.youtube.com/watch?v=4Nez1Fx_uQg&fmt=18


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΥΑΛΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ "ACTIONAID" KAI 1 EURO ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ CD ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ACTIOAID HELLAS.

Έναρξη: Σάββατο, 8 Μαΐου 2010 στις 10:00 π.μ.
Τοποθεσία: GLAM BAR - Γκάζι (Δεκελεων 40)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου