Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010

Ο Μίλτος Πασχαλίδης στον Τόπο Τεχνών «Χώρα»


Ο σπουδαίος τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης, με συνεχή και αναλλοίωτη παρουσία στα μουσικά δρώμενα στην Αθήνα, παράλληλα με τις εμφανίσεις του στην Αθήνα, συνεχίζει την περιοδεία του σε πόλεις της Ελλάδας κάνοντας μια ακόμη στάση.
Την Παρασκευή 4 Ιουνίου, θα εμφανιστεί στο Πάρκο Τεχνών και Ψυχαγωγίας «Χώρα»,.
Ο Μίλτος Πασχαλίδης συμπληρώνει φέτος 15 χρόνια προσωπικής δισκογραφικής πορείας και με το νέο του άλμπουμ «Ξένιος – Η Κρήτη Εντός Μου» δίνει για ακόμη μια φορά το στίγμα του βιωματικού καλλιτέχνη, αποδίδοντας φόρο τιμής στα 16 χρόνια παραμονής του στο Νησί.
Ήδη, πολλά από τα καινούρια του τραγούδια παίζονται στο ραδιόφωνο, ο «Ξένιος», η «Παρουσία», το «Δεν πίνω μονάχος» στην νεα του εκδοχή- παρέα με τον Χρήστο Θηβαίο, τα «Παλιά καλοκαίρια» του Χάρη και Πάνου ενορχηστρωμένα απ’ τον Θάνο Μικρούτσικο, καθώς και η συνεργασία του με τον Ψαραντώνη στο παραδοσιακό «Όσο βαρούν τα σίδερα». Το νέο μουσικό του εγχείρημα είναι αφιερωμένο στη Κρήτη, μέσω της βιωματικής του διαδικασίας.
«Αν τα 16 χρόνια της ζωής μου στο Νησί ήταν ταινία, το υλικό αυτό θα αποτελούσε σίγουρα το soundtrack», αναφέρει ο ίδιος.
Η σφραγίδα του Θύμιου Παπαδόπουλου στην ενορχήστρωση των κομματιών συμπληρώνει το καθαρό, μεστό καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Μαζί του:
ο Θύμος Παπαδόπουλος στα πνευστά,
ο Στέλιος Κάτσαρης στο πιάνο,
ο Αντρέας Αρβανίτης στη λύρα και στο λαούτο
και η ερμηνεύτρια Φρόσω Στυλιανού.


Τιμή εισιτηρίου: 15 € (προπώληση), 18 € (ταμείο)

Έναρξη: Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2010
Ώρα: 9:00 μ.μ
Τοποθεσία: Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Οδός: Λελέικα Υπάτης
Πόλη: Λαμία, Greece (στη διαδρομή από Λουτρά Υπάτης για Μεξιάτες)
Τηλ: 22310 51075, 6936995142, 6936994980
www.xwra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου