Πέμπτη, 15 Απριλίου 2010

Ο Monsieur Minimal live στην Καλαμάτα!


O Monsieur Minimal είναι ο Χρήστος Τσιτρούδης.
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Γιαννιτσά. Τα τελευταία 3 χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Γράφει και συνθέτει ως Μonsieur Μinimal εδώ και 5 χρόνια .
Διακρίθηκε μέσα από το διαγωνισμό του Coca-Cola Sound Wave με τα κομμάτια “Silk” και “Love Is A Circle” και συμμετείχε με σημαντική επιτυχία στη συλλογή “City Campers” της δισκογραφικής εταιρίας “The Sound Of Everything” (2007).
H μουσική του χαρακτηρίζεται από έντονα indie pop στοιχεία χωρίς να λείπουν όμως από αυτή οι electronica πινελιές.
Το περιοδικό Status, ένα από τα πιο αναγνωρισμένα αντρικά περιοδικά στην Ελλάδα, τον προτείνει στην κατηγορία του “πρωτοεμφανιζόμενου της χρονιάς”.

Το “Smile”, ένα από τα τραγούδια του πρώτου του album “Lollipop” (2008, The Sound Of Everything) (http://www.youtube.com/watch?v=93rLKaE0cr0) χρησιμοποιείται στο διαφημιστικό της μεγαλύτερης διατροφικής αλυσίδας Safeway σε Αμερική και Καναδά (http://www.youtube.com/watch?v=sjBdVVjOpGI) και από τη Citroen Hellas (http://www.youtube.com/watch?v=ljgLFrKnVlw) προς εξυπηρέτηση ενός διαφημιστικού κλιπ.

Το αμερικανικό κανάλι MTV πρόκειται να χρησιμοποιήσει όλα τα κομμάτια του σε μια νέα τηλεοπτική εκπομπή.
Η μουσική του ακούγεται από τους περισσότερους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς κατά τη διάρκεια εκπομπών, trailer και airplays.
Το κομμάτι “Love Story” ήταν για αρκετές εβδομάδες στα top charts της Τουρκίας και κυκλοφόρησε σε μια από τις πιο γνωστές συλλογές της χώρας.
Το γαλλογερμανικό κανάλι “Arte TV” τον κάλεσε για την παρουσίαση του άλμπουμ του.
Με απλές όμορφες μελωδίες, γλυκά pop φωνητικά και με άριστες κριτικές, τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό και έχοντας στις βαλίτσες του το “Lollipop”, o Monsieur Minimal περιοδεύει όλο το 2009 ανά την Ελλάδα με σκοπό να αναδείξει την μουσική του και να κάνει τους ανθρώπους που τον ακούν να χαμογελούν, να ταξιδεύουν και να ερωτεύονται μέσα από αυτή.

Σε λίγες ημέρες (17 Απριλίου) ο Monsieur Minimal μεταμορφώνεται σε Μεσιέ Μινιμάλ και κυκλοφορεί στη “The Sound Of Everything” το δεύτερο album του, το οποίο θα είναι αποκλειστικά με ελληνικό στίχο.
Ο τίτλος αυτού “Πάστα Φλώρα” και με συμμετοχή-έκπληξη της Δήμητρας Γαλάνη σε ένα από τα κομμάτια του δίσκου!

Στις 22 Απριλίου, λίγες ημέρες μετά την επίσημη παρουσίαση του “Πάστα Φλώρα” στην Αθήνα, ο Monsieur Minimal επιστρέφει στην Καλαμάτα για μια συναυλία στο bar Μώμος!

Η είσοδος θα είναι δωρεάν!!!

Έναρξη: Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010 στις 11:00 μ.μ.
Τοποθεσία: Μώμος bar
Οδός: Άμφειας 31
Πόλη: Kalamáta, Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου