Σάββατο, 24 Απριλίου 2010

MATISSE live La Brasserie ♫ 2 NIGHTS ♫


Οι Matisse δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2000 και από τότε έχουν ξεχωρίσει με τους ιδιαίτερους ήχους τους, τις ευφάνταστες μελωδίες αλλά και τη μεγάλη απήχηση που έχουν στο ελληνικό κοινό.
Τραγούδια τους όπως το “5 Seconds Of Love” (που έχει χρησιμοποιηθεί για τη διαφημιστική καμπάνια του What’s Up της Cosmote), το “Today” (που ακούγεται στη νέα σειρά της Μυρτώς Κοντοβά «Μίλα μου Βρώμικα» (MEGA)) και η δυναμική διασκευή του “She Bop” είναι ευρέως αναγνωρίσιμα και αγαπημένα ενός κοινού που ολοένα και αυξάνεται.

Οι Matisse έχουν εμφανιστεί, μεταξύ άλλων με τους Kaiser Chiefs, Puressence, Reamonn ενώ το 2005 άνοιξαν το Rockwave Festival για τους Garbage και τον Marilyn Manson και το 2007 το Fly Beeyond Festival για τη Tori Amos και τους James.
Είναι μία μπάντα που εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις νέες τεχνολογίες αφού όταν ολοκληρώνουν ένα κομμάτι το ανεβάζουν στη σελίδα του group στο myspace, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να το ακούσουν και να το σχολιάσουν.
Η track by track ακρόαση ενός ολόκληρου album μέσω του myspace χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από ελληνικό group με τόσο μεγάλη επιτυχία.

Το νέο album των Matisse τιτλοφορείται Rock ‘n’ Roll Mafia και χαρακτηρίζεται από καινούργιο ύφος, στυλ και ήχο.
Είναι ηχογραφημένο στην Αθήνα, το Λονδίνο και το Los Angeles, και περιλαμβάνει 12 νέα κομμάτια.
Από το νέο άλμπουμ έχει ήδη ξεχωρίσει το ομώνυμο κομμάτι, το οποίο έχει γίνει μεγάλη επιτυχία αφού παίζεται από τους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς και έχει γίνει αγαπημένο του κοινού.

http://www.myspace.com/matissetheband
http://www.matisse.gr

Έναρξη: Πέμπτη 22 Απριλίου 2010 στις 10:30 μ.μ.
Λήξη: Σάββατο 24 Απριλίου 2010
Τοποθεσία: La Brasserie
Οδός: Κοραϊ 15
Πόλη: Ηράκλειο, Greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου