Παρασκευή, 9 Απριλίου 2010

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΖΟΥΛΗΣ στην ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ


Απόψε ο Βασίλης Καζούλης θα βρίσκετε στην Αρχιτεκτονική..

Ο Βασίλης Καζούλης, ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς του, από την αρχή της καλλιτεχνικής του πορείας έχει υπογράψει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια που μας συντροφεύουν και τα σιγοτραγουδάμε μέχρι σήμερα.
Με την μπαλάντα να κυριαρχεί, με εμφανείς τις επιρροές από τους μουσικούς του «συγγενείς», όπως ο ίδιος αποκαλεί τους BEATLES, με στοιχεία από την παράδοση των Δωδεκανήσων και ιδιαίτερα της πατρίδας του της Ρόδου... των Ιπποτών, παραμένει και ο ίδιος ένας ιππότης της μουσικής, αφοσιωμένος στις από ψυχής και πάντα φροντισμένες μελωδίες, με αλήθεια και ευαισθησία.

Μελωδικά ταξίδια με την εκφραστική φωνή του, από την προσωπική του δισκογραφία μέχρι τις αγαπημένες του διασκευές, από τη δυτική ροκ σκηνή μέχρι την ελληνική παράδοση ή, πιο απλά «Από το Λίβερπουλ στη Σαντορίνη», όπως ονομάζεται ο τελευταίος του δίσκος, 9ος στη σειρά προσωπικός δίσκος, θα χαρίσει την Παρασκευή, 9 Απριλίου 2010 στη μουσική σκηνή "Αρχιτεκτονική".
Ένα ξεχωριστό μουσικό συγκρότημα από παλιούς και νέους μουσικούς συνεργάτες του θα τον συνοδεύει, με βιολί, μαντολίνο, ακορντεόν και περουβιανά πνευστά και κρουστά... Και ασφαλώς δε θα λείπει η μελωδική κιθάρα και το γιουκαλέλι του, ...από τoν ίδιο.

Έναρξη: Παρασκευή, 9 Απριλίου 2010 στις 10:30 μ.μ.
Τοποθεσία: Μουσική Σκηνή "ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ"
Οδός: Ελασιδων 6 Γκάζι
Τηλ: 2109014428

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου