Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2010

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΕΜΙΡΛΗΣ Σε mini περιοδεία 24/25/26/27 Μαρτίου


Την Τετάρτη 24 Μαρτίου, ο Μιχάλης Εμιρλής θα κάνει μία πρώτη εμφάνιση στο «Romeo & Juliet», στην Κέρκυρα και στη συνέχεια θα ανέβει λίγο προς τα πάνω.
Η δεύτερη στάση του, την Πέμπτη 25 Μαρτίου στην «Αίγλη», στη Θεσσαλονίκη, κατόπιν την Παρασκευή 26 Μαρτίου στο «Notos by the sea», πρώην «Αργώ», στην Αλεξανδρούπολη και θα ολοκληρώσει τις παραστάσεις του, το Σάββατο 27 Μαρτίου στην «Οδός Ονείρων», στην Καβάλα.
Τέσσερις στάσεις, τέσσερις μοναδικές στιγμές.
Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά, “Ζω περιμένοντας να ζήσω” , μας χάρισε την απολαυστική επιτυχία “Πίπα της ειρήνης”, αλλά και όμορφα τραγούδια, όπως το “Να σε ξεχάσω προσπαθώ” και το “Νιώθω το τέλος να πλησιάζει”.
Δύο χρόνια μετά, επανέρχεται με το νέο του CD “Μη διστάζεις”, από το οποίο ξεχωρίζουν τα τραγούδια “Μη μου μιλάτε για κείνη”, “Αυτό που σου αρέσει” και ο “Κουβανός”.
Ο Μιχάλης Εμιρλής υπόσχεται ένα πρόγραμμα που συνδυάζει το χορό με το τραγούδι. Μουσικά ακούσματα σε ρυθμούς pop και rock, αγαπημένες επιτυχίες από τον πρώτο του δίσκο, αλλά και κομμάτια από τον τελευταίο.
Έκπληξη των παραστάσεων, οι διασκευές γνωστών τραγουδιών των τελευταίων δεκαετιών που μεταδίδονται με τέτοιο τρόπο, ώστε ο χαρακτηρισμός «Πάρτυ» να είναι ακριβής.
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Romeo & Juliet: Εθνικ. Αντιστάσεως 54, Κέρκυρα, Τηλ.6948010755
Αίγλη: Κασσάνδρου & Αγ.Νικολάου 3, τηλ.: 2310. 270 016
Notos by the sea: Μ. Αλεξάνδρου 1, Αλεξανδρούπολη
Οδός Ονείρων: Παναγούδας 4, Καβάλα
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Έναρξη: Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2010 στις 10:00 μ.μ.
Λήξη: Κυριακή, 28 Μαρτίου 2010
Τοποθεσία: Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα.

1 σχόλιο: